Мисля че темата с искането за оставки се изтърка, туризмът е

...
Мисля че темата с искането за оставки се изтърка, туризмът е
Коментари Харесай

Министърът на туризма с коментар за исканата ѝ оставка

" Мисля че тематиката с настояването за оставки се изтърка, туризмът е преживяване и това, което би трябвало да дадем на клиентите си е качество и отношение ", разгласи на брифинг министърът на туризма.

На въпрос дали е подготвена да подаде оставка, министърът отвърна " Не виждам причина да приказваме за оставка за това, че съм си свършила работата ".

Тя акцентира, че работата на министъра е да балансира сред потребителите и сред бизнеса, а по думите й ресторантьорите са един сегмент от този бизнес.

" Аз опазих интереса на целия туристически бранш, би трябвало да поддържаме един добър имидж ", уточни тя.

" Моят зов, това към което аз се обърнах с тази позиция към бизнеса беше точно да ми оказват помощ да защитим качеството на продукта, тъй като аз не съм министър на ресторантьорите, аз съм министър и на потребителите и в действителност без клиент нямаме бизнес ", добави тя.

По думите й апелът й е бил към това какво е отношението към клиентите и добави " тъй като с цел да може да защитим ставката от 9%, тази ставка е извънредно значима, моята цел е да защитя, да имам съображение, да имам база, с която да пазя, като стъпя на това, че предлагаме първокласен артикул с отношение към клиента към опциите му за прекарване на тази услуга ".

На въпрос има ли сигнали за некачествена услуга, постъпили в министерството Динкова съобщи " Нашата упоритост е да развиваме качествена услуга и считам, че част от бизнеса се старае извънредно доста да го прави ".

" Разговаряла съм с министъра на опазването на здравето, в това число в самото начало на мандата си му изпратих писмо, в което моля да имаме право ние в медицинските пунктове по плажовете да наемаме и парамедици ", добави Динкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР